DESPRE NOI

In cei 12 ani de activitate, GoldenKey Premium Real Estate a devenit una din cele mai importante companii imobiliare din zona de nord a Bucurestiului si un reper al profesionalismului fara compromisuri. Peste 5000 de clienti ne considera astazi compania de real estate specializata in proprietati premium. In fiecare zi, apeland la cunostintele, experienta, informatiile si resursele noastre, clientii reusesc cele mai profitabile tranzactii.

Suntem GoldenKey si in 12 ani de real estate am castigat increderea a peste 5000 de clienti. Experienta si savoire-faire-ul ne recomanda pentru un parteneriat sigur, placut si de durata.

12 ANI DE EXPERIENTA

Detinem o colectie unica de proprietati premium, atractive atat prin locatie, cat si prin bunul gust cu care sunt prezentate viitorilor beneficiari.

PROPRIETATI PREMIUM

Indiferent de proprietatea care te-a sedus sau de zona pe care ai ales-o, vei beneficia de toata atentia, discretia si serviciile exceptionale ale echipei GoldenKey.

SERVICII DE 5 STELE

Servicii OFERITE

EVALUARI CORECTE

O tranzactie rapida si profitabila porneste de la o evaluare corecta. Analizam lunar sute de proprietati si tranzactii finalizate pentru a intelege piata si evolutia acesteia.

PROMOVARE DE IMPACT

Promovam permanent proprietatile clientilor nostri si le asiguram expunere maxima prin toate canalele de marketing. Asiguram promovare personalizata prin intermediul newsletterelor, in presa de specialitate si pe portalurile Imobiliare.ro, Imopedia.ro si Titirez.ro

PREZENTARE PROFESIONISTA ONLINE

GoldenKey.ro si Herastraupark.com asigura prezentarea proprietatilor intr-un mod profesionist. Clientii au acces la toate detaliile proprietatii, selecteaza eficient ofertele de interes, primesc sugestii si recomandari.

ACCES LA CEI MAI BUNI SI FIDELI CLIENTI

Companiile multinationale si ambasadele sunt clienti fideli ai GoldenKey. Cu o gama diversa de cerinte, acestia sunt pregatiti sa plateasca preturi avantajoase pentru proprietatile potrivite.
GoldenKey va asigura colaborarea cu cei mai buni clienti din piata!

NEGOCIERI EFICIENTE SI CONTRACTE SIGURE

Consultantii GoldenKey va ajuta sa maximizati potentialul proprietatii prin negocierea celor mai bune conditii si a celui mai bun pret. Va oferim suport de specialitate atat pana la incheierea tranzactiei, cat si dupa aceasta.